Εκδηλώσεις

No Event to come
 • Greek

Τεστ Βιοσυντονισμού

Diagnostika 1Με την διάγνωση μπορείτε

να προλάβετε διάφορα

προβλήματα υγείας.

Χρέωση €80

Διάρκεια 30-60 λεπτά

Κλείστε ραντεβού Τώρα!

DeVita Cosmo demo

DeVita Cosmo & Del'or

Δελτίο Τύπου

ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

Συσκευές τύπου "Ritm"

Οι φορητές ιατρικές συσκευές τύπου «Ritm» συνιστούν μία καινοτόμο σύγχρονη μέθοδο ίασης των μακροχρόνιων ασθενειών, της οποία ανάλογη δεν υπήρχε ως σήμερα.05ca6276cd48492958da0baf0f5ac32e

Η θεραπεία βασίζεται στην εφαρμογή μεσομέρειας στα όργανα και συστήματα του ανθρώπου με θεραπευτικό σκοπό, ο οποίος είναι αποτελεσματικός, ακίνδυνος και μη φαρμακευτικός.

Η δράση των συσκευών Deta Ritm συνίσταται στη διόρθωση και επαναφορά των βασικών λειτουργιών του σώματος, όταν αυτό εκτίθεται σε χαμηλής ενέργειας ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις με αυστηρά καθορισμένες παραμέτρους στο φυσιολογικό εύρος συχνοτήτων 0,1Hz έως 100 Hz.

Οι συσκευές εργάζονται αθόρυβα και ανώδυνα με 1650 ξεχωριστά προγράμματα, τροφοδοτώντας κάθε κύτταρο του σώματος με υγιείς δονήσεις, οι οποίες αποκαθιστούν τη φυσιολογική λειτουργία των οργάνων και συστημάτων και παράλληλα δρουν αποτοξινωτικά. Αυτές οι τεχνητά προκαλούμενες δονήσεις είναι ταυτόσημες και δεν έρχονται σε αντίθεση με τις δονήσεις που έχουν τα όργανα αυτά καθεαυτά εκ φύσεως, όταν είναι απολύτως υγιή.

 

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έφεραν οι συσκευές Deta Rιtm κατά την εκτέλεση μελετών σεdeta-ritm-13 ασθενείς σε περισσότερες από εκατό κλινικές της Ρωσικής Ομοσπονδίας είχαν ως άμεση συνέπεια οι συσκευές να λάβουν τα εύσημα από το Υπουργείο Υγείας της χώρας, εφόσον η αποτελεσματικότητά τους στην αντιμετώπιση, τόσο των οξέων, όσο και των χρόνιων νοσημάτων ανήλθε σε ποσοστό άνω του 85%.

Οι ιατρικές φορητές συσκευές Deta Ritm δεν αποτελούν μόνο μία αποτελεσματική εναλλακτική πρόταση στη θεραπεία της συντριπτικής πλειοψηφίας των χρόνιων ασθενειών αλλά είναι ταυτόχρονα και ένας πολύτιμος αρωγός στην βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής εν γένει.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι συσκευές Deta Ritm αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις κάτωθι ασθένειες:

 • νοσήματα του καρδιαγγειακού συστήματος (υπέρταση, στηθάγχη, ταχυκαρδία, οίδημα, φλεβίτιδα, κλπ.)
 • ενδοκρινικές διαταραχές
 • παθήσεις των νεφρών (πυελονεφρίτιδα, κωλικό νεφρού, κλπ.)
 • ουρολογικές παθήσεις (αδένωμα του προστάτη, προστατίτιδα, κλπ.)-
 • γαστροεντερικές ασθένειες
 • ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος (βρογχίτιδα, άσθμα, πνευμονικό οίδημα, πνευμονία, κλπ.)
 • πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων
 • παθήσεις του κεντρικού και περιφερειακού νευρικού συστήματος
 • γυναικολογικές παθήσεις
 • αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα και πολλές άλλες ασθένειες

videovideo

Βασικά Προγράμματα Συσκευής DETA-RITM 13

Τα κάτωθι προγράμματα είναι προεγκατεστημένα στη συσκευή Deta-Ritm 13. Μπορεί όμως να γίνει επιλογή εγκατάστασης άλλων προγραμμάτων από χίλια εξακόσια (1600) διαθέσιμα. Τον προγραμματισμό κάνει ιατρός, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, κατόπιν διάγνωσης με το επαγγελματικό ιατρικό διαγνωστικό μηχάνημα της Deta-Elis, Deta-Professional.

 

Α/Α ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
1 Ενεργής προστασία αποβολή των τοξινών από το σώμα, τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος
2 Γαστρεντερικό σύστημα άλγος, δυσπεψία, έλκη, ομαλοποίηση των κοπράνων
3 Ρύθμιση της καρδιάς αρρυθμία, ταχυκαρδία, στηθάγχη, υπέρταση, ενδοκαρδίτιδα
4 Ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος αποκατάσταση της ροής του αίματος τοπικά και συνολικά στα όργανα
5 Ρύθμιση και καθαρισμός των νεφρών πέτρες, άμμος, κυστίτιδα, ομαλοποίηση του μεταβολισμού
6 Ανδρικό αναπαραγωγικό και ουροποιογεννητικό σύστημα ρύθμιση των όρχεων, του προστάτη, των γονάδων, ανικανότητα
7 Γυναικείο αναπαραγωγικό και ουροποιογεννητικό σύστημα ινομυώματα, κύστεις, ρύθμιση του υποθαλάμου, των επινεφριδίων και των γονάδων
8 Κούραση της σπονδυλικής στήλης πόνος, οστεοχόνδρωση, φθορές και βλάβες της σπονδυλικής στήλης
9 Anti-stress διαχείριση του άγχους, ρύθμιση του ύπνου, ρύθμιση του νευρικού συστήματος, μείωση της ευερεθιστότητας
10 Καθαρισμός του οργανισμού Αποτοξίνωση ήπατος, κίρρωση, ηπατίτιδα
11 Αθηροσκλήρωση μείωση της χοληστερόλης του αίματος, μείωση του κινδύνου αθηροσκλήρωσης, ενδυνάμωση των αιμοφόρων αγγείων
12 Απομάκρυνση της κούρασης των ματιών ερυθρότητα των βλεφάρων, αίσθηση καψίματος και πόνου στα μάτια, μείωση του οπτικού πεδίου
13 Anti-pain 17 είδη πόνου: πονοκέφαλος, πονόδοντος, πόνος της σπονδυλικής στήλης, αγγειακός πόνος, πόνος εμμηνόρροιας, πόνος εντέρου, πόνος στα αυτιά και στα μάτια κτλ


1) Ενεργής προστασία

Το πρόγραμμα «Активная защита» (Ενεργής προστασία) αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό στην πρόληψη διαφόρων ασθενειών, του στρες, της υπέρτασης, της κούρασης κλπ. Η χρήση του προγράμματος επαναφέρει το ανοσοποιητικό σύστημα, ανακουφίζει από την κόπωση, την ευερεθιστότητα και την ένταση, βελτιώνει την απόδοση στην εργασία, την προσοχή, τη ζωτικότητα.

2) Γαστρεντερικό σύστημα

Το πρόγραμμα «Регуляция ЖКТ» (Γαστρεντερικό σύστημα), μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όταν υπάρχει ανάγκη, με καταλληλότερη ώρα από τις επτά (7) έως εννέα (9) το πρωί. Σε περίπτωση παρόξυνσης το πρόγραμμα μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί σε μισή ώρα. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη ή κοντά στο σώμα.

3) Ρύθμιση της καρδιάς

Το πρόγραμμα «Сердце, регуляция» (Ρύθμιση της καρδιάς) μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όταν υπάρχει ανάγκη, με καταλληλότερη ώρα από τις έντεκα (11) το πρωί έως τη μία (1) το μεσημέρι. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη ή κοντά στη καρδιά. Το πρόγραμμα ανακουφίζει από τους σπασμούς του καρδιαγγειακού συστήματος. Σε βαριές μορφές των ασθενειών της καρδιάς (π.χ. built-in βηματοδότης, έμφραγμα) η συσκευή πρέπει να τοποθετείται σε απόσταση μισού μέτρου από το σώμα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας σταματήστε τη σωματική άσκηση.

Προσοχή! Δεν συστήνεται η χρήση της συσκευής 2 μήνες μετά από το έμφραγμα του μυοκαρδίου.

4) Ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος

Το πρόγραμμα «Регуляция кровообращения» (Ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος) μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας όταν υπάρχει ανάγκη με καταλληλότερη ώρα από τις έντεκα (11) το πρωί έως τη μία (1) το μεσημέρι. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη ή κοντά στο σώμα.

Προσοχή! Δεν συστήνεται η χρήση της συσκευής 2 μήνες μετά από το έμφραγμα του μυοκαρδίου. Σε βαριές μορφές των ασθενειών της καρδιάς (π.χ. built-in βηματοδότης, έμφραγμα) η συσκευή πρέπει να τοποθετείται σε απόσταση μισού μέτρου από το σώμα.

5) Ρύθμιση και καθαρισμός των νεφρών

Το πρόγραμμα «Регуляция и очистка почек» (Ρύθμιση και καθαρισμός των νεφρών) μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας όταν υπάρχει ανάγκη, με καταλληλότερη ώρα από τις πέντε (5) το απόγευμα έως τις επτά (7) το απόγευμα. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη ή κοντά στο σώμα. Στη περίπτωση τοξικής ή μολυσματικής βλάβης του σώματος το πρόγραμμα μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί σε μισή ώρα.

6) Ανδρικό αναπαραγωγικό και ουροποιογεννητικό σύστημα

Το πρόγραμμα «Регуляция мужской мочеполовой системы» (Ανδρικό αναπαραγωγικό και ουροποιογεννητικό σύστημα) πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά από τις εννέα (9) έως τις έντεκα (11) το βράδυ. Για προληπτικούς σκοπούς η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται μία (1) φορά την εβδομάδα. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη του παντελονιού ή κοντά στο σώμα.

7) Γυναικείο αναπαραγωγικό και ουροποιογεννητικό σύστημα

Το πρόγραμμα «Регуляция женской мочеполовой системы» (Γυναικείο αναπαραγωγικό και ουροποιογεννητικό σύστημα) πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά από τις εννέα (9) έως τις έντεκα (11) το βράδυ. Για προληπτικούς σκοπούς η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται μία (1) φορά την εβδομάδα. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη του παντελονιού ή κοντά στο σώμα.

Προσοχή! Δεν συστήνεται η χρήση του προγράμματος στις εγκυμονούσες γυναίκες ή στις γυναίκες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

8) Κούραση της σπονδυλικής στήλης

Το πρόγραμμα «Усталость спины» (Κούραση της σπονδυλικής στήλης) μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και η συσκευή πρέπει να τοποθετείται ακριβώς στο σημείο του προβλήματος της σπονδυλικής στήλης.

9) Anti-stress

Το πρόγραμμα «Антистресс» (Anti-stress) πρέπει να χρησιμοποιείται πριν τον ύπνο. Την ώρα που ξαπλώνετε τοποθετήστε τη συσκευή κάτω από το μαξιλάρι. Μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας η συσκευή θα κλείσει αυτόματα. Αν η συσκευή ολοκλήρωσε τη λειτουργία της και ο ύπνος δεν επήλθε μπορείτε να ξαναθέσετε το πρόγραμμα σε λειτουργία.

Προσοχή! Το πρόγραμμα αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή στο χώρο εργασίας.

10) Καθαρισμός του οργανισμού

Το πρόγραμμα «Глубокая очистка организма» (Καθαρισμός του οργανισμού) είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται από τις έντεκα (11) το πρωί έως τη μία (1) το μεσημέρι. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη ή κοντά στο σώμα. Στη περίπτωση τοξικής ή μολυσματικής βλάβης του σώματος το πρόγραμμα μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί σε μισή ώρα. Σε περίπτωση σοβαρής δηλητηρίασης απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

11) Αθηροσκλήρωση

Το πρόγραμμα «Атеросклероз» (Αθηροσκλήρωση) συστήνεται να χρησιμοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα με διάρκεια θεραπείας τουλάχιστον ενός (1) μηνός. Όσο ποιο έντονη είναι η διαταραχή του μεταβολισμού των λιπιδίων τόσο συχνότερη πρέπει να είναι η χρήση του προγράμματος. Για πρόληψη το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιείται μία (1) έως δύο (2) φορές την εβδομάδα.

12) Απομάκρυνση της κούρασης των ματιών

Το πρόγραμμα «Снятие зрительного напряжения» (Απομάκρυνση της κούρασης των ματιών) μπορεί να χρησιμοποιείται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ανάλογα με την ανάγκες.

13) Antipain

Το πρόγραμμα «Антиболь» (Antipain) μπορεί να χρησιμοποιείται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ανάλογα με την ανάγκες. Αν σε μία ώρα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος δεν πέρασε ο πόνος πρέπει να ξανατρέξετε το πρόγραμμα.

Book online

Human Anatomy

524865_498608043510196_1172152555_n.jpg

 

vlcsnap-00001-e0962a47a4 vlcsnap-00002-f5cd302345 vlcsnap-00003-8af4343691 vlcsnap-00004-a8ed78b696  vlcsnap-00005-3b362b9389 vlcsnap-00007-48f7910553 vlcsnap-00009-c4d350cfde vlcsnap-00013-df01d77f31 vlcsnap-00006-93cb94cc44

                       Copyright © 2013-2014. All Rights Reserved.